nedjelja, 9. siječnja 2011.

NISKOENERGETSKE KUĆE- san svakog čovjeka

DOMUSplus - proizvodnja - slika 1
Veliku pažnju posvetili smo proizvodnji konstruktivnih elemenata, čija izrada se vrši u kontroliranim uvjetima u našoj proizvodnoj hali. Kompletna hala je izolirana i izrađena prema visokim standardima. Dva osnovna proizvodna procesa su proizvodnja zidova i krovnih rešetkastih nosača.
DOMUSplus - proizvodnja - slika 2
Drvo koje se koristi za izradu zidova su KVH dužinski spajane grede. KVH grede su u zemljama Europske unije uvedene kao standard za proizvodnju konstruktivnih elemenata, jer svojom kvalitetom garantiraju maksimalnu kvalitetu i sigurnost izvedbe.
DOMUSplus - proizvodnja - slika 3
DOMUSplus - proizvodnja - slika 4


Krovni rešetkasti nosači se proizvode na liniji koja se sastoji od portalne konstrukcije i preše za utiskivanje konektora jačine 30 T. Ovaj proizvodni proces nam omogućava izradu rešetkastih konstrukcija velikih raspona i krovišta raznih oblika.
DOMUSplus - proizvodnja - slika 5
DOMUSplus - proizvodnja - slika 6



Proizvodnja vanjskih i pregradnih zidova odvija se na radnim stolovima, a njihovo skladištenje u kontroliranih uvjetima garantira visoku kvalitetu izvedbe.

http://www.domusplus.hr/slike/galerija/1_31.jpg
http://www.domusplus.hr/slike/galerija/1_33.jpg
http://www.domusplus.hr/slike/galerija/1_34.jpg
http://www.domusplus.hr/slike/galerija/1_35.jpg
http://www.domusplus.hr/slike/galerija/1_36.jpg
http://www.domusplus.hr/slike/galerija/1_37.jpg

2 komentara:

  1. hahahahahahaha...to ja imam za maturalni rad xDD

    OdgovoriIzbriši
  2. gradimo.hr
    Gradnja niskoenergetskih kuća u posljednje vrijeme postaje nužnost, a ne luksuz. Razlog je posve jasan - takve kuće štede čak do 50 posto energije, a kada uzmemo u obzir da su izgrađene od ekoloških materijala, razumljivo je zbog čega je sve više ljudi zainteresirano za takvu investiciju.

    OdgovoriIzbriši