srijeda, 5. siječnja 2011.

JOOOŠ NOVIH IGARA


Ovdje ćete pronaći popis SVIH ONLINE IGARA na našem web sajtu! Odaberite željenu igricu zaigrajte i uživajte u igri! Na vrhu vam je opis igre, u sredini je sama igra, a na dnu imate kontrole i upute kako igrati! 

3 Foot Ninja II
Akcijske
3 Foot Ninja II je zanimljiva i zahtjevna besplatna online igrica. Vi upravljate malim ninjom čiji je cilj poraziti sve neprijatelje i osloboditi Princezu koja je oteta od strane neprijatelja! Igra je poprilično duga i ima dosta detalja, poput raznih borbi, tutoriala i drugih stvari! Zaigrajte i spasite Princezu!
 
Alien Attack
Pucačine
Alien Attack je odlična online igrica u kojoj upravljate topom. Vaš cilj je da branite svoju bazu od napada izvanzemaljaca tako da ih uništavate. Pritom morate paziti da ne pucate na svoje. Izvanzemaljci će vas napadati u letjelicama a vi ih morate oboriti. Spasite bazu! Zaigrajte Alien Attack!
 
Alien Clones
Pucačine
Alien Clones je zanimljiva besplatna online igrica u kojoj ste vi robot i morate uništiti klonirane "posjetitelje sa drugog planeta" - izvanzemaljce. Oni vam prilaze, a vi se krećete i pucate u njih. Kako napredujete, tako se povećavaju vaši skilovi i brže ubijate neprijatelje. Imate dvije vrste oružja; prvog, slabijeg, imate neograničeno, dok za drugo, jače oružje morate sakupljati metke kako biste ga mogli koristiti, i oni se troše. Iskušajte svoje skilove u ovoj igri protiv kloniranih "posjetitelja sa drugog planeta"!
 
Alphattack
Akcijske
Alphattack je napeta, teška i duga bespaltna online igrica u kojoj je vaš cilj obraniti svoj grad od neprijateljskih bombi i skupiti što više bodova. Bombe padaju sa slovima ili brojevima na sebi, a vi ih uništavate pritiskom tog slova/broja na tipkovnici. Ubijajui ih, zarađujete bodove. Ako vam unište grad, gubite jedan život, a kad izgubite sva tri, igra je gotova. Ako vam se ekran nakupi bomba i nemožete ih sve uništit, možete aktivirati razornu bombu koja će ih sve u jednom potezu uništiti. Igra ima mnogo levelova i zna biti napeta. Spasite svoj grad!
 
Anin prvi sretan spoj
Igre za djevojčice
Anin prvi sretan spoj je zanimljiva besplatna flash igrica za djevojčice! Ana izlazi na svoj prvi spoj. Gotovo da je i zaboravila da izlazi i sjetila se u zadnji tren. Vi ju morate odjenuti što bolje tako da impresionira svog dečka te joj poželiti sreću na svom prvom spoju! Zaigrajte i pomozite Ani na prvom spoju!
 
Arsenal
Pucačine
Arsenal je zanimljiva besplatna online igrica u kojoj je vaš cilj ukloniti neprijatelje pomoću snajpera. Dobivate razne misije i morate spasiti svoje prijatelje od potencijalnih opasnosti. Morate znati prepoznati i ukloniti neprijatelja, a zahtjeva se i precizna ruka kako biste pogodili neprijatelja u daljini. Mogu li vaši prijatelji računati na vas? Nemojte ih razočarati!
 
Battle Board
Sportske
Battle Board je zanimljiva online igrica u kojoj ste u ulozi skejtera. Možete birati između tri staze na početku a osvajanjem bodova u utrkama oslobađate nove staze. Možete podešavati izgled i trikove vašeg lika te možete gledati njegove statistike. Cilj u utrci vam je doći prvi, ali i sakupiti što više bodova. Na stazi imate mnoge skakaonice, pruge za grinding i ostale stvari gdje možete skupljat bodove! Ljubitelji skate-a, zaigrajte!
 
Bjeg
Akcijske
U ovoj zanimljivoj besplatnoj online igrici, nevini Michael je uz pomoć jednog stražara pobjegao iz zatvora. Vaš je cilj da mu pomognete da stigne do sigurne zone tako što morate ga navoditi do izlaza po šah ploči. Dok se vi pomaknete za 1 polje, stražar se pomakne za dva stoga morate pažljivo isplanirati put, pritom pazeći da ne taknete ograde sa strujom. Prema filmu Prison Break.
 
Boat Rush
Zabavne
U ovoj zanimljivoj besplatnoj online igrici vozite gliser i vaš je cilj stići do kraja rijeke bez da udarite u obalu. Ako udarite u obalu, vaš će gliser potonuti. Gliser vozite pomoću navigacijskih tipki i morate paziti na brzinu kako nebi udarili u obalu. Također imate i vrijeme koje teće pa nesmijete predugo manevrirati. Kad stignete do kraja rijeke, prelazite na sljedeću razinu (level).
 
Box10 Rally
Auto-Moto
Box10 Rally je izvrsna online igra u kojoj ste u ulozi vozača automobila i vaš cilj je utrkivati se protiv drugih vozača. Možete igrati Trial (samo za vježbu - sami ste), Championship i Challenge. U igri možete birati 4 vrste automobila, a imate i nitro. Na stazama će se naći i lokve vode koje vas mogu zanijeti. Sve u svemu, igra je dosta teška. Uvjerite se i sami. Kad se igra učita, stisnite Start, a zatim malo pričekajte da se igra do kraja učita. Zaigrajte!
 
Briga za macu
Igre za djevojčice
Zanimljiva igrica namjenjena pretežno nježnijem spolu u kojem se morate brinuti za mačku. Na početku birate kakvu mačku želite i onda ju morate hraniti, tjerati da vježba, čistiti je i maziti. U gornjem desnom kutu imate napredak (koliko je mačka sretna i zadovoljna s vama). Bude li nezadovoljna, mačka će vam pobjeći! Jeste li spremni brinuti se za macu? 
 
Canyon Glider
Akcijske
Canyon Glider je zanimljiva online igrica u kojoj morate jedriti zrakom kroz razne krugove. Prolaskom kroz svaki krug dobijate bodove. Možete birati dvije razine igranja; početnik i stručnjak. Na početku stiščite tipke Lijevo i Desno za trčanje.
 
Cone Chaos
Auto-Moto
Cone Chaos je zanimljiva online igrica u kojoj dokazujete svoje vozačke skillove. Imate 2 minute da skupite sve Checkpointe, dok imate samo 30 sekundi (+5 sekundi bonusa) među Checkpointa (kad pokupite jednog, imate 30 sec da dođete do drugog). Morate pronaći put do Checkpointa kroz čunjeve. Ako srušite i jedan čunj, igra je gotova. Mislite da ste dobar vozač? Zaigrajte ovu igru i dokažite svoje vozačko iskustvo!
 
Cura koja peca
Igre za djevojčice
Cura koja peca (fishing girl) je zanimljiva besplatna online igrica za nježniji spol u kojoj morate odijevati curu koja ribari na barki. Možete joj stavljat razne hlaće, majice, kosu, dodatke (šešire, kape i ostalo) itd. Zaigrajte besplatno ovu igru i odjenite curu na barki! 

 
Day Drive
Auto-Moto
Day Drive je odlična online igrica u kojoj imate tri razine, Easy, Medium i Hard. Kad pređete Easy, otvorite Medium, a prelaskom Mediuma otvarate Hard. Igra je 3D i veoma dobro razvijena. Upravljate strelicama kao i kod pravih igra sa autima na kompjuteru i pogled je iz profila. Igra je dosta teška i zahtjeva dobre vozačke skilove za pobjedu. Isprobajte i sami!
 
Deep Freeze
Zimske
Deep Freeze je zanimljiva besplatna online igrica u kojoj ste vi u ulozi Djeda Božičnjaka koji treba spasiti Božić. Naime, lopovi namjeravaju opljačkati darove, a vi ih morate zalediti svojim "ledenim pištoljem" te baciti dole da se raspadnu. Kad ih sve sredite, prelazite na sljedeću razinu. Uživajte u igri!
 
Dirt Bike
Auto-Moto
Dirt Bike je odlična igra puna andrenalina! Morate proći što više levelova vozeči motorom preko raznih prepreka. Naravno, imate i vrijeme i kad istekne, ponavljate level. Što brže dođete do kraja levela, više ćete bodova osvojiti! Ukoliko padnete, ili se prevrnete, ponavljate level! Možete voziti motor sa dva kotača ili sa četiri kotača, a otvarate ih prelazeći.
 
Dirt Bike 4
Auto-Moto
Još jedan nastavak Dirt Bike zabavnih serijala; besplatna online igrica u kojoj vozite motor i cilj je preći što više levelova. Staze su sastavljene od raznih stuntova, prepreka, skakaonica i sličnog a vaš je cilj da pravilnim kombinacijama brzine i dizanja na kotače prelazite sve prepreke i stignete do kraja staze! Morate paziti da se ne prevrnete ili padnete jer ćete morati ponoviti stazu. Zaigrajte!
 
Drag Racer V3
Auto-Moto
Drag Racer V3 je odlična online igrica u kojoj kupujete auta i utrkujete se. Pobjedama u utrkama zarađujete novac kojim možete nabrijati vaš auto ili kupiti novi auto. U utrkama možete namještati i ulog (tj. koliko ulažete, i koliko možete zaraditi). To su Drag utrke, i vaš jedini cilj je da mjenjate brzine, uključujete nitro i držite gas. Isprobajte igru! 
 
Fun For Five
Auto-Moto
Fun For Five je zanimljiva online igrica u kojoj morate izabrati boju auta te svog lika. Nakon što ste izabrali, igra počinje. Cilj je da prikupite sve vaše prijatelje u što kraćem roku. Usput možete sakupljati i dodate bodove. Igrica je zanimljiva jer je 3D i upravljate kao i obične igre na kompjuteru. Imate i na vrhu strelicu koja vam pokazuje kamo trebate ići. Uvjerite se u to i sami! Isprobajte igru! 
 
Gangsterski život
Akcijske
Gangsterski život je zanimljiva online igrica, napravljena po uzoru na GTA, gdje ste u ulozi gangstera koji je pobjegao zajedno sa jednim drugim gangsterom koji pripada jednoj bandi. On vas odvodi do svog šefa koji vam daje posao. Vi morate obavljati poslove za njega i tako si povećavate sklilove, respect, zarađujete novac i dokazujete da ste gangster. Iskušajte se u ulozi gangstera u ovoj zanimljivoj igrici i izvršavajte prljave poslove.
 
Gađanje diskova
Pucačine
Ova igrica je besplatna online verzija popularne rekreacijske igrice gdje vježbate i provjeravate svoja iskustva u pucanju i reagiranju. Izbacuju se clay diskovi sa raznih kutova pri velikim brzinama u zrak a vaš cilj je da ih što više pogodite puškom. Za svaki pogođeni disk dobivate bodove. Kad potrošite metke, morate ih ponovno napuniti (tipka R).
 
Halo Pizza
Igre kuhanja
U ovoj besplatnoj online igrici kuhanja vi radite kao pizzaman u jednoj pizzeriji. Kad dođu mušterije, one naruče pizzu koju žele a vi morate pogledati u jelovnik kakva je to pizza i koji dodatci dolaze na nju. Kad pogledate, morate takvu pizzu spremiti, ispeći, zapakirati i poslužiti mušteriji. Morate biti što brži a kako biste prešli level, morate taj dan prije zatvaranja zaraditi određenu svotu.
 
Hitna Pomoć
Igre za djevojčice
U ovoj igrici ste u ulozi vozača kola hitne pomoći koja je spasila mnogo života. Lucy je pozvala ovaj put pomoć jer je bolesna i bolnica joj je poslala potrebne ljekove putem vas. Vaš cilj je da stignete s ljekovima što prije do njene kuće, izbjegavajući prepreke (auti, kanalizacije, znakovi itd.) te sakupljajući bonuse (nitro, neranjivost). Možete li spasiti Lucy? Probajte!
 
Holly Hobbie
Igre za djevojčice
Zaigrajte ovu besplatnu online igricu i pomognite Holly Hobbie da gađa svoje prijatelje balonima. Tu će se pojavljivati njezini prijatelji te životinje (svinja i pas). Ako pogodite njezinog prijatelja, dobivate jedan bod, a ako pogodite životinju, oduzima vam se jedan bod. Kad vrijeme istekne, prelazite na sljedeću razinu. Cilj je, naravno, sakupiti što više bodova.
 
Hugo
Zabavne
Hugo je zanimljiva popularna besplatna online igrica za koju ste sigurno čuli i na TV-u. U igri ste u ulozi lika Huga i vaš cilj je doći do kraja staze izbjegavajući razne prepreke (zidove, daske, pse, kukce) i sakupljajući razne stvari (dijamante, kockice) koji vam donose bodove. Imate 2 života koje gubite udaranjem u prepreke! Zaigrajte HUGO i nastojte skupiti što više bodova!
 
Invazija hrane
Igre kuhanja
Zanimljiva igrica u kojoj ste vi u ulozi djevojke koja mora jesti ugljikohidrate. Kako igrica nebi bila prejednostavna, morate paziti na količinu kalorija koju unosite kako se nebiste previše udebljali. Hrana pada a vi morate pomicati djevojku da uhvati. Pazite na hranu koju odabirete! 

 
Kako napraviti salatu
Igre kuhanja
Za razliku od kuhanja ručka, pravljena pizze i drugoga, okušajte se u pravljenju salate. Imate recept za pogledati ili možete odmah prijeći na igru. U igri imate uputstva što morate raditi. Morate pripremati pribor, rezati sastojke i mješati, ubacivati ih i drugo. Možete li napraviti salatu? U igrici sve radite pomoću miša.
 
Krijumčari
Auto-Moto
Krijumčari je zanimljiva besplatna online igrica u kojoj ste vi u ulozi krijumčara čiji je cilj pobijeći policiji koja ih lovi. Možete izabrati kvalitetu detalja (o tome ovisi potrošnja neta i resursa), težinu igre te auto (za svaki auto možete vidjeti u ćemu je dobar a u ćemu nije). Kad ste sve odabrali, vrijeme je za bježanje policiji!
 
Ljubavna strijela
Igre za djevojčice
Ljubavna strijela je zanimljiva besplatna online igrica za djevojčice i curice. Morate strijelama gađati srca tako da padnu na ljude koji hodaju ispod. Ljudi su tužni a vaša dužnost je da ih usrečite. Usreće se kad srce padne na njih, kad se zaljube! Zaigrajte ovu besplatnu online igru i usrečite ljude!
 
Ljubavna zmija
Igre za djevojčice
Ljubavna zmija je zanimljiva besplatna online igrica za nježniji spol u kojoj morate skupljati srca. Nakon što skupite sva srca, prelazite na sljedeću razinu. Morate izbjegavati plavo srce jer ono ubija ljubav. Također, svako toliko ćete dobiti paketiće koje možete pokupiti i donose vam extra bodove. U igri se navigirate tipkama Lijevo, Dolje, Desno, Gore.
 
Ludi Mustang
Auto-Moto
Ludi Mustang je zanimljiva online igrica u kojoj vozite Mustang prerađen u big-foot. Morate stići do kraja staze i tada prelazite na novi, teži level. No doći do kraja staze nije tako jednostavno kao što zvuči; na stazi imate mnoge prepreke raznih oblika i veličina koje morate prelaziti upravljanjem gasom i kočenjem te dizanjem na prednje ili zadnje kotače. Putem skupljate zvjezdice koje vam daju dodatne bodove.
 
Milijunaš - Kviz
Kvizovi i Mozgalice
Tko želi biti milijunaš je poznati TV kviz kojeg vodi Tarik Filipović. Prema kvizu je nastala i ova odlična besplatna online igrica, koja je kao i pravi kviz; odgovarate na pitanja, imate tri jockera, možete odustati i imate pragove. Cilj je, naravno, osvojiti milijun! Pa testirajte svoje znanje - zagrajte ovu igru!
 
Mini moto
Auto-Moto
Utrkujte se motorima protiv najboljih vozača po različitim stazama u ovoj odličnoj besplatnoj online igrici Mini Moto. Morate pobjediti svaku stazu kako biste se kvalificirali za sljedeću. U utrci će vam dodatno smetati lokve ulja po cesti koje će vas izokretati i skrenuti s kursa. Također nastojite izbjegavati suradanje u zid jer vas to usporava! Iskušajte svoje vozačke skilove! 
 
Monster Truck Nitro
Akcijske
Monster Truck Nitro je odlična igrica u kojoj vozite velike bigfoot-ove po cool stazama i prelazite prepreke! Cilj je da pređete što više levelova, a ako se prevrnete ili na drugi način uništite bigfoot, krećete level ispočetka. Prepreke su uništive i mogu se razbiti.
 
Mountain Bike
Sportske
Mountain Bike je igra u kojoj sa biciklom radite stuntove, sakupljate bodove i prelazite levelove! Možete pasti, a i vrijeme vam je ograničeno!
 
Napravi hamburger
Igre kuhanja
Napravi hamburger je zabavna besplatna online igrica u kojoj je vaša dužnost da pravite hamburgere. Cilj je napraviti što više hamburgera. Imate tri prilike, a gubite ju svaki put kad pogriješite sastojak. Na početku će vam prikazati recept (redoslijed sastojaka), a kad ste spremni, prikaz nestaje i vi počinjete. Ispecite što više hamburgera!
 
Napravi pizzu
Igre kuhanja
Želite peći pizze? Niste nikad isprobali u stvarnosti? Vrijeme je da naučite i ispečete pizze za zahtjevne goste u ovoj zabavnoj online igrici gdje morate ispeći 4 pizze u 9 minuta za posebne goste koji prijete svojim narudžbama iz ove pizzerije. Morate stavljati dodatke na prava mjesta na pizzi, pritom pazeći da vam štakori i pauci ne kradu dodatke za pizzu. Ispecite pizzu o ovoj besplatnoj igrici!
 
Napredni Ninja
Akcijske
Cilj u ovoj besplatnoj online igri Napredni Ninja je dolaziti do kraja levelova bez da umrete. Levele ćete prolaziti trćeći i skačući ali kad naiđete na nešto previsoko, gdje nemožete skočiti, morat ćete upotrijebiti uže i sidro koje ćete baciti da se zakači i pomoću njega se popeti. Na stazama su i razne zamke koje će vam smetati. Kad dođete do kraja staze, prelazite u novi, teži level.
 
Ninja Run
Igre za djevojčice
Ninja Run je zanimljiva besplatna online igrica za djevojčice u kojoj morate uništavati objekte (boce, kante, novine) ispred sebe. Svaki objekt ima svoju tipku koja ga uništava a vi morate pogoditi tipku da biste uništili nadolazeći objekt. Ako vas udari, gubite jedan od tri života koliko imate. Ako izgubite sva tri života, igra je gotova! Na početku imate tutorial a neko vrijeme vam i piše tipka iznad objekta, ali kako prelazite dalje, s vremenom će nestati. Zaigrajte besplatno ovu igricu!
 
Noćna Mora
Akcijske
Noćna mora je zanimljiva besplatna online igrica u kojoj ste vi u ulozi djeteta koje sanja noćne more u kojima ga proganjaju razni likovi i čudovišta koja vas gađaju, napadaju, rigaju svašta na vas i slično. Vi imate pištolj i morate ubiti sve neprijatelje i naravno preživiti. Jeste li spremni za noćne more? Isprobajte!
 
Palačinke
Igre kuhanja
Zaželjeli ste se palačinka? Došla vam je želja da ispečete koju palačinku? Ovdje možete peći palačinke. Cilj ove igre je da ispečete što više palačinka dok ne istekne vrijeme. Za svaku porciju što ispečete dobijate određene bodove koji zavise o zadovoljstvu gosta. Morate imati malo znanja o pečenju palačinki kako biste igrali ovu igricu! Oćete li gostima ispeći palačinke? Isprobajte!
 
Park a Lot 2
Auto-Moto
Park a Lot 2 je zanimljiva online igra u kojoj morate parkirati aute na točna parkirna mjesta kako nebiste izgubili svoj posao na parkiralištu. Kad vozač ostavi svoje auto, on vam kaže na koji broj da parkirate, a kasnije, kad izađe, po broju traži svoj auto. Na početku kliknite "Play Demo" za igru.
 
Pasulj
Zabavne
Pasulj je šaljiva i zabavna online igrica u kojoj ste vi čovjek koji se malo prejeo pasulja i muče ga vjetrovi. Kako se ne nalazite kod kuće, nego nasred autobusne stanice, morate pripaziti sa vjetrovima. Pritisak je sve jači, a vi ga možete spuštati dok ne potrošite snagu. Kad potrošite snagu, jedino riješenje vam je ispuštati vjetrove dok prolaze automobili da vas ne čuju. Ako vas netko čuje ili ako ne izdržite pritisak, igra je gotova. Možete li spasiti jadnog čovjeka od sramote? Probajte!
 
Pinball
Zabavne
Pinball je zanimljiva igrica, vjerojatno vama poznata kao igra koja dolazi sa Windows XP operativnim sustavom ili kao fliper (u kafićima). Sa tipkama Lijevo i Desno pomičete flipere, sa tipkom Dolje odbacujete lopticu (umjesto tih tipki možete koristiti i A, S i D tipke) te sa tipkom SPACE pauzirate igru.
 
Planet Racer
Akcijske
Planet racer je zanimljiva besplatna online igrica u kojoj odabirete planet na kojem se želite utrkivati i zatim odabirete neprijatelja i novac koji ulažete oboje. Ako se neprijatelj složi, idete na utrku i ako pobijedite, dobijete taj novac, a ako izgubite, onda ga gubite. Sa novcem kupujete nove stvari, djelove i slično! Isprobajte igricu!
 
Polar Jump
Zimske
Polar Jump je jednostavna ali zanimljiva igrica u kojoj je cilj da vaš medo skoči što više! Kad počne padati, vi morate opet kliknuti mišem na njega da opet skoči! Možete pokupiti padobran te naići na srelicu koja vas baci dosta visoko. Što više medo skoči, brže će padati, tako da ga dobro pratite!
 
Police Chopper
Akcijske
U ovoj igri ste u ulozi vozača policijskog helikoptera te morate braniti grad. Pokažite svoje skillove u vožnji helikoptera i pređite što više misija.
 
Poljupci na poslu
Igre za djevojčice
Zaljubljeni par radi na poslu dok im šef stalno dosađuje. Cilj igre je da se što više ljube prije nego što ih šef primjeti. Morate kliknuti na par da bi se ljubili, a ukoliko kliknete i držite, rast će bodovi. Kao priliku koristite dok šef telefonira, samo pazite; ukoliko vas vidi, razbjesnit će se i igra je gotova.
 
Pripremanje čajnih kolačića
Igre kuhanja
Želite li pripremati čajne kolačiće? U ovoj igrici to možete. Možete prvo vidjeti recept ili odmah početi igrati. U igri dobivate upute što morate napraviti i sve radite pomoću miša. Morate mješati sastojke, mješati, uključivati uređaje i ostalo. Pa pokušajte pripremiti koji kolačić. 
 
Pripremanje Cheese Burgera
Igre kuhanja
U ovoj besplatnoj online igrici je vaš cilj da pripremate cheese burgere. Dobit ćete uputstva i sastojke i morati ćete rezati, mješati i na kraju sastavljati cheese burger. Sve radite pomoću miša. Nastojte što brže odraditi posao i što preciznije izrezati ili izmješati kad bude bilo potrebno.
 
Pripremi voćni sok
Igre kuhanja
Budući da je ljeto i da su velike vrućine, potreban je svježi osvježavajući voćni sok. Vaš je cilj da ga napravite. Dobivat ćete sastojke i morati ih uljevati u zdjelu. Nakon što ste sakupili sve sastojke, morate dobro promješati i na kraju to naliti u čašu. Igra se pomoću miša.
 
Prison Basketball
Sportske
Prison Basketball je odlična online igrica za sve ljubitelje i fanove košarke. U igrici imate dva moda igranja; Turnir i Trening. Ukoliko ste početnik u ovoj igrici, najbolje je da se malo istrenirate prvo na treningu i zatim krenete u osvajanje turnira. Morate stati u središte crvenog X i stisnuti CTRL da biste gađali na koš. Što više koševa date, dobiti ćete više bodova, tj. bolje je. Igra se zove Prison Basketball jer košarku u igri zapravo igraju zatvorenici. Isprobajte igru i pokažite svoje skillove u košarci. 
 
Prison Break (Zakon braće)
Avanture
Vjerojatno ste upoznati sa podosta poznatom serijom Prison Break (kod nas poznatija kao Zakon Braće). U igrici ste u ulozi Michaela Scoffielda i morate pobjeći iz zatvora. Morate izbjegavati čuvare, prelaziti razne prepreke i pratiti put do izlaska iz zatvora. Morat ćete se penjati, prolaziti kroz tunele i ostalo. Možete li pobjeći iz zatvora?
 
Road Burner
Auto-Moto
Road Burner je odlična besplatna online igra, puna detalja. Morate prvo kupiti svoj auto, nabrijati ga i srediti te sjesti za upravljač i pobjeđivati na uličnim utrkama protiv drugih vozača. Pobjeđivanjem osvajate novac za nabrijavanje svog limenog ljubimca ili za kupnju novog. Uvjerite se i sami u kvalitetu ove igre; zaigrajte!
 
Scooby Doo poslužuje
Igre kuhanja
U ovoj besplatnoj online igrici kuhanja vi ste u ulozi poznatog lika iz crtića, Scooby Doo-a. On je zadužen da poslužuje goste a vi mu morate pomoći tako što morate primiti narudžbu od mušterije, spremiti tu hranu i poslužiti mu. Morate biti što brži jer ako ne gosti bjesne i na kraju odlaze. Mislite da možete na kraj s gostima? Isprobajte!
 
Shopping groznica
Igre za djevojčice
Shopping groznica je besplatna zabavna online flash igrica za djevojčice. Celina, Amaris i Angelina su modno osvještene cure koje se spremaju na odlazak u shopping ovaj vikend. Žele izgledati cool ovo ljeto. Pomozite im tako da ih odjenete; nabavite im dobre haljine, cipele, šešire, torbice i ostalu odjeću te modne dodatke. Zaigrajte ovu online igru i osjetite shopping groznicu.
 
Sim Taxi
Auto-Moto
Sim Taxi je zanimljiva online igrica u kojoj ste u ulozi Taxista. Morate pronalaziti mušterije i odvoziti ih do željenog mjesta što brže i što lijepše te zarađujete novac. Kako vrijeme prolazi te kako sudarate i divljate po cessti, pada vam zarada. Može vas kazniti policija za prekršaje. Gorivo vam se troši i trebate nadopunjavati, a auto vam se razbija i morate popravljati. Imate i radio u autu te ga možete paliti, gasiti, mjenjati postaje i kontrolirati glasnoću. Putnik vam može govoriti svoje potrebe, a vi mu trebate udovoljiti. Iskušajte se kao Taxist u ovoj igri!
 
Snake
Akcijske
Snake je zanimljiva online igrica, slična popularnoj igri Snake za Nokia mobilne telefone. U ulozi ste zmije i vaš je cilj sakupljati crvene proizvode. Svaki proizvod vam nosi jedan bod. Kad ga pojedete, vaša se zmija širi za jednu točkicu. Osim crvenih stvarčica, tu su i plave koje vam donose dodatne bonuse. Morate paziti da ne dotaknete neki objekt ili vlastiti rep! U tom slučaju krećete ispočetka, i zmija je opet manja, ali vam ostaju bodovi. To traje dok ne potrošite sve živote. Tada je igra gotova. Zaigrajte Snake besplatno!
 
Snowboarder XS
Sportske
Snowboarder XS je odlična besplatna online igrica za ljubitelje snowboardinga! Izaberite svog omiljenog igrača i stazu te krenite boardati po snijegu! Možete izvoditi razne trikove poznate iz svijeta snowboardinga te tako skupljati bodove. Cilj je da skupite što više bodova. Zaigrajte ovu online igru i uživajte u snowboardanju!
 
Splatman
Akcijske
Splatman je odlična online igrica, slična poznatoj igrici Pacman. Vaš cilj je jesti točkice i zvijezdice, čime osvajate bodove, a kad ih sve pojedete, prelazite na sljedeću razinu (level). Osim zvijezdica i točkica, tu su i razni bonusi (voće, kava kojom dobijete čekić i možete udariti duha). Morate se paziti duhova koji stalno kruže okolo. Oni vam oduzimaju živote, a kad ostanete bez svih života (na početku ih imate 4), igra je gotova.
 
Spremi sastojke
Igre kuhanja
U igrici Spremi sastojke vaš je zadatak da spremate sastojke za kebab. Dobivat ćete prvo razne sastojke koje ćete morati rezati i mješati. Nastojte to raditi što brže jer osim bodova za uspješnost zadatka, dobivate i bonus bodove za vrijeme, tj. što brže napravite, više ćete bodova osvojiti.
 
Spremi škampe
Igre kuhanja
Želite spremati škampe? Sada to možete na našem portalu u ovoj zanimljivoj besplatnoj online igrici kuhanja! Vaš cilj je spremiti odličnu večeru gostima tako da prvo pripremate sve potrebno za večeru sa škampima. Kad ste sve pripremili, vrijeme je da to stavite spremati i na kraju to morate poslužiti! Mislite da možete složiti savršenu večeru sa škampima? Isprobajte!
 
Sue u restoranu
Igre kuhanja
Pomognite Sue u restoranu u ovoj zanimljivoj besplatnoj online igrici kuhanja! Sue mora spremati brze obroke za kolonu ljudi koja čeka. Vaš je zadatak da spremate jelo i točite piće kako bi mogli to servirati i tako stalno (na pokretnoj traci). Možete li pomoći Sue? Saznajte tako da zaigrate ovu besplatnu flash igricu kuhanja!
 
Superbike GP
Auto-Moto
Dirt Bike je odlična igra puna andrenalina! Morate proći što više levelova vozeči motorom preko raznih prepreka. Naravno, imate i vrijeme i kad istekne, ponavljate level. Što brže dođete do kraja levela, više ćete bodova osvojiti! Ukoliko padnete, ili se prevrnete, ponavljate level! Možete voziti motor sa dva kotača ili sa četiri kotača, a otvarate ih prelazeći.
 
Tom i Jerry
Zabavne
Tom i Jerry je zanimljiva online igrica, napravljena prema istoimenom popularnom crtiću. Možete biti u ulozi Toma i spriječavati Jerrya da odnosi hranu gladnome Nibblesu tako da ga gađate, ili možete biti u ulozi Jerrya i odnositi hranu sa hladnjaka gladnom Nibblesu. Za to vrijeme će vas Tom gađati, a vi morate paziti da vas ne pogodi tri puta! Na početku stisnite dolje Play, a zatim odaberite svog omiljenog crtanog lika. Kontrole ćete pronaći na dnu! Ljubitelji poznatog crtića, navalite na ovu zabavnu igru!
 
Trials 2
Auto-Moto
Trials 2 je odlična free online igra u kojoj morate prelaziti levelove penjajući se motorom preko raznih prepreka. Cilj je doći do kraja staze a zatim prelazite na sljedeći level. Na početku igre imate i tutorial, ukoliko neznate kako igrati. Igra je puna efekta, poput toga da možete pasti sa motora. Isprobajte i uvjerite se sami!
 
TU 95
Avanture
TU 95 je avanturska online igrica u kojoj morate prelaziti levelove vozeći avion. Morate izvršavati questove, tako da uspješno poletite, dođete do odredišta i sletite. Nesmijete pasti. Kad dođete do odredišta, prelazite na sljedeći level. Iskušajte se kao pilot, u vožnji aviona. 

 
Turistička zamka
Kvizovi i Mozgalice
Turisti su na svom izletu zaglavili u labirintu. Vaš cilj je da ih sigurno dovedete do kraja labirinta, do vode. Usput morate pokupiti sve zlatne novčiće koji se u labirintu nalaze. Na putu će vam smetati škrinjice s blagom koje morate micati. Budući da možete upravljati s više ljudi odjednom, pazite na taktiku kako nebiste ostali zablokirani.
 
Ubojica iz đungle
Akcijske
Vaš cilj u ovoj besplatnoj online igri je ubiti svakog tko vam se nađe na putu. No morate paziti da se neprijatelju prišuljate jer jedan njegov udarac može biti smrtonosan, tako da je ključ ove igre šuljanje i pritajenje. Možete se penjati po stepenicama, vješati se po daskama skakati i još mnogo toga. Dali ćete uspjeti pobijediti sve neprijatelje i držati se u tajnosti sve levelove? Iskušajte! 
 
Uhvati
Igre za djevojčice
U ovoj besplatnoj online igrici padaju razne stvari iz zraka (odjeća, obuća), a vaš cilj, djevojke, je da hvatate stvari koje su vam pokazane u lijevom stupcu! Ukoliko uhvatite točnu stvar, dobijate bodove dok krivom stvari gubite živote. Osim stvari, padaju i dodatni bonusi poput dodatnih života ili produženja vremena koje, naravno, teće! Cilj je sakupiti što više bodova!
 
Urban Sniper
Pucačine
Urban Sniper je zanimljiva online igrica u kojoj možete dokazati vaše skillove u pucanju snajperom. Dobivate zadatke putem maila na vašem kompjuteru i morate ih obavljati! Cilj u zadatcima je uglavnom pronaći vašu metu i ubiti ju sa snajperom. Možete ubijati i ostale ljude kojih ima mnogo uokolo, a promašite li čovjeka na kojeg ste se namjerili, uplašit će se i početi bježati i tek ga je tada teško pogoditi! Pokažite vaše skillove!
 
Uredi Lady GaGu
Igre za djevojčice
Zanimljiva besplatna online igrica za djevojčice u kojoj morate uređivati vama vjerojatno svima poznatu Lady GaGu. Možete joj postavljati oblike i boju kose, pramenova, trepavice, boje oći, puder, šminke, piercing i još mnogo toga te na kraju pogledati kakva je bila prije a kakva je sada. U igrici sve radite pomoću miša. Na početku morate kliknuti na Play.
 
Uredi Rihannu
Igre za djevojčice
U ovoj besplatnoj online igrici za djevojčice viste u ulozi Rihanninog stilista i morate ju urediti što bolje. Možete joj mjenjati puder, šminku, kosu, boju očiju, dodatke (piercing, naušnice itd.) i još mnogo toga. Isprobajte se kao stilist i uredite poznatu pjevačicu.
 
Velike kamionske avanture 2
Auto-Moto
U ovoj zabavnoj besplatnoj avanturskoj auto-moto online igrice vaša je dužnost raznositi razne stvari od skladišta do određenog mjesta, poput dasaka, kutija, vode i sličnog. Morate do cilja stići u što kraćem vremenu i paziti da vam ne istekne vrijeme, a istovremeno morate do odredišta donijeti što više materijala, koji će vam u velikim brzinama i dok skačete ispadati. Možete li to? Saznajte!
 
Vikend odjevanje
Igre za djevojčice
Gina provodi svoj vikend u u prekrasnom gradu, spava u fancy hotelu i dane provodi na plaži. Večeras se sastaje ispred hotela sa jednim dečkom da idu u klub a vaš cilj u ovoj online igrici je da budete njezin stilist te da ju što bolje odjenete. Možete joj mjenjati svu odjeću i kosu. Isprobajte i izaberite najbolju kombinaciju kako bi Gina izgledala lijepo!
 
Wakeboarding XS
Sportske
Wakeboarding XS je odlična online igrica u kojoj boardate po vodi dok vas gliser vuče. Krećete se sa mišem, a morate izbjegavati prepreke. Ako udarite u prepreku, gubite jedan život. Imate tri života, a kad sve izgubite, igra je gotova. Imate i skakaonice na kojima možete izvoditi i trikove. Odaberite svog surfera i isprobajte ovu odličnu igricu.
 
Youda Marina
Zabavne
Youda MarinaYouda Marina je zabavna simulacija gradnje svoje vlastite marine. Nakon što ste izgradili svoju marinu, možete primati brodove i tako zarađujete novac te bodove koji vam služe za podizanje ranka. Željeli ste voditi marinu? Okušajte se u toj ulozi u ovoj igrici.

Nema komentara:

Objavi komentar