nedjelja, 9. siječnja 2011.

besplatno VJENČANJE


Jedina knjiga u Hrvatskoj koja će Vam na jednostavan način dati konkretan odgovor na pitanje: Zašto neki zarade na vlastitom vjenčanju dok drugi ostanu u dugovima???
Želite prekrasno, raskošno vjenčanje, “vjenčanje iz snova”? Koliko takvo vjenčanje košta, koliki su ukupni troškovi vjenčanja, kako smanjiti troškove što je više moguće, kako prepoznati te izbjeći nepotrebne i skrivene troškove, kako platiti svoje vjenčanje a ne ostati u dugovima? Kako zaraditi na vlastitom vjenčanju. Odgovori na sva vaša pitanja nalaze se u knjizi:
"BESPLATNO VJENČANJE"
Knjigu ne možete naći na tržištu, jedino je možete nabaviti kod autora putem direktnenarudžbe.
Knjiga je jedinstvena u Hrvatskoj. Na jednostavan način pokazuje kako jednostavnom, korak-po-korak metodom, postići prekrasno vjenčanje sa minimalnim troškovima, kako te troškove pokriti i postići BESPLATNO VJENČANJE sa mogućnošću zarade.
Evo zašto neki mladenci ostvaruju prekrasno bogato vjenčanje uz iznimno male ili nikakve troškove, a drugi potroše cijelo bogatstvo za sasvim obično vjenčanje i započinju zajednicki život opterećeni dugovima, koje kasnije otplaćuju dugi niz godina...
Organizacija vjenčanja je zahtijevan i veoma skup posao na kojem se može potrošiti ogromna hrpa novca…
Gornja granica troškova uopće ne postoji, možete potrošiti cijelo bogatstvo i ostati u ogromnim dugovima.
Prosječno vjenčanje u Hrvatskoj košta od 80 000 do 130 000 kn. Zamislite da Vam taj novac ostane, nakon vjenčanja, što bi sve sa njime mogli? Možda novi automobil, uredenje stana ili nešto slično?
Zamislite da pored tog novca, na svome vjenčanju uz vrhunski provod, zaraditejoš 30 - 40% toga iznosa.
Napokon, nudi Vam se pristup konkretnim informacijama i saznanjima kako to postići. Saznanja su prikupljena od mnogih mladenaca koji su učili na vlastitom iskustvu na vlastitim pogreškama.
Sva njihova saznanja, spoznaje te iskustva pretočena su u ovu knjigu, jedinu na hrvatskom tržištu, kako bi budući mladenci izbjegli njihove pogreške te mudrim pristupom imali prekrasno vjenčanje potpuno besplatno.
Dajem vam kompletnu informaciju KAKO ostvariti BESPLATNO VJENČANJE. U ovoj knjizi, na jednostavan način, otkriti ću Vam kako se pripremiti za svoje vjenčanje, kako osigurati minimalnu količinu novca potrebnu za neizbježne troškove, kako efikasno kontrolirati sve troškove, 90 načina kako izbjeći razne troškove, kako se pripremiti za pregovore sa dobavljačima, kako pregovarati, kako pregovorom dodatno smanjiti troškove, kako postići točno ono što želite, kako prepoznati te izbjeći skrivene troškove, kako kompletnu investiciju pokriti i još k tomu zaraditi.
Ovo nije improvizacija. Radi se o testiranim metodama koje mnogi mladenci zadovoljno koriste.
Tekst je prilagođen običnim ljudima kako bi jednostavno shvatili i primjenili sve potrebne informacije i metode. Ako upotrijebite barem mali dio saznanja iz ove knjige - možete očekivati velike rezultate.
Na tržištu vjenčane industrije postoji hrpa raznih skupih usluga i proizvoda koje Vam se nude, želeći izvući što više vašeg novca.
Svi Vas uvjeravaju, da jednostavno morate imati njihove usluge-proizvode na svome vjenčanju, da su baš oni najbolji izbor za vas, te da dobivate puno veću vrijednost od one koju plaćate. Kako se oduprijeti raznim pritiscima, kako izbjeći razne trgovačke zamke. Kako jasno razlučiti, što stvarno trebate od onog što Vam nije neophodno, kako napraviti listu prioriteta.
Nadam se da shvaćate kakvu Vam vrijednost dajem!? Proučite knjigu i sve što trebate napraviti je slijediti saznanja, savjete i upute iz ove knjige kako bi postigli prekrasno besplatno vjenčanje.
U ovoj knjizi su sva saznanja koja su vam potrebna kako biste imali prekrasno vjenčanje potpuno besplatno a ne da završite u dugovima kao mnogi do sada. Ne oklijevajte iskoristite jedinstvenu priliku, saznajte jednostavne načine i metode za drastično smanjenje troškova.
Zašto je važnu uočiti priliku?
Svaki dan gledam mladence kako zbog neznanja bacaju svoj, teško zarađeni novac, nasjedajući raznim trgovačkim trikovima, vjerujući da će tako imati prekrasno vjenčanje. Isto tako svakodnevno imam priliku kontaktirati sa mladencima koji su koristeći moje savjete, maksimalno smanjili troškove vjenčanja, pokrili cijelu investiciju, imali vrhunsku svadbu, vrhunski se proveli i pri tome dobro profitirali. Nije li to želja svih budućih mladenaca?
Želite čuti odgovor?
Sa ovom knjigom moći ćete to i Vi. Proučite knjigu, primjenite stečena znanja i vještine te na kraju zadovoljno trljate ruke zahvaljujući bogu te internet pretraživačima što su vas doveli na ovu stranicu.
Tu mora biti neka caka !?!
Naravno da ima „caka“. I nije samo jedna. Ima ih mnoštvo koje će Vam dati veliku prednost...
Bitna napomena!
Ovdje se ne radi o tome da će Vam netko jednostavno platiti troškove vjenčanja. Potreban je vaš angažman i trud kako bi koristeći saznanja i savjete iz ove knjige to i ostvarili:
Potrebno je pročitati knjigu te primjeniti saznanja, savjete i metode koje će Vam dati ogromnu prednost i samopouzdanje u postizanju željenog vjenčanja.
Ovisno koliko iskoristite mudrost ove knjige imati ćete:
- vjenčanje uz niske troškove,
- besplatno vjenčanje,
- zarada na vlastitom vjenčanju.
Svaki kupac knjige dobiva identifikacijski broj pomoću kojega može zatražiti dodatno objašnjenje bilo kojeg dijela knjige ukoliko mu nešto nije kristalno jasno.
Svi kupci imaju moju on-line podršku putem e-mail adrese kako bi što bolje iskoristili saznanja i savjete iz ove jedinstvene knjige.
Ukoliko Vam ova ponuda zvuči primamljivo, popunite narudžbenicu.
S poštovanjem, Nives Zrilić, autor knjige "BESPLATNO VJENČANJE"
Stečeno znanje iz ove knige koristiti će Vam i kasnije u svakodnevnom životu prilikom priprema za vlike investicije koje nisu vezane samo za vjenčanja.
Zašto 200 kn?
Ne dijelim ovu knjigu besplatano, nego za nju naplaćujem 200 kn iz nekoliko razloga.
Cijena od 200 kn čini ovu knjigu dostupnom svima mladencima.
Svatko tko nije dovoljno ozbiljan da investira 200 kn u ovu knjigu kako bi koristeći je uštedio najmanje, ponavljam najmanje 50 000 kuna, neće naći vremena da je prouči i primjeni ove jednostavne metode u svoju korist.
Svatko tko je dovoljno ozbiljan da investira cijenu jedne večere i kupi ovu knjigu ima priliku ostvariti zavidne rezultate i pridružiti se grupi mladenaca koji se ne guše u dugovima zbog svog vjenčanja, već bezbrižno putuju na medeni mjesec, trošeći novac koji su zaradili na vlastitom vjenčanju.
Dakle ako ste ozbiljni prema svome novcu i ako želite mudro pristupiti organizaciji svog vjenčanja kako bi imali vrhunsko vjenčanje potpuno besplatno, kliknite gumb.
Naručite svoj primjerak za samo 200 kn
Zašto 200 kn, još jednom?
Moja namjera je doista svima pomoći stečenim znanjem. Želim da što više mladenaca koristi saznanja iz ove knjige kako ne bi postali žrtve pohlepe vjenčane industrije. Budući da sam potrošila dosta vremena u prikupljanje informacija, saznanja, iskustava od mnogih mladenaca, knjiga ne može biti besplatna.
S druge strane, želim da knjiga bude pristupačna svima. Zbog svega ovog, uspjela sam osigurati cijenu od 200 kn. Obzirom na ono što dobijete, cijena je prava sitnica.
Za 200 kn naučite kako uštedjeti 100.000,00 kn! Nije li to i više nego poštena ponuda?!
Ostvarite besplatno vjenčanje ili vraćam novac!
Moja vjera u efikasnost "BESPLATNOG VJENČANJA" tolika je da inzistiram da naručite u potpunosti na moj rizik. 
Zato knjiga dolazi s bezuvjetnom jednogodišnjom 100% garancijom!
To znači da ako iz bilo kojeg razloga (ili čak bez ikakvoga razloga) niste u potpunosti oduševljeni mojom knjigom ili ne želite besplatno vjenčanje, imate cijelu godinu od dana primitka knjige da je vratite i dobijete potpun povrat vašeg novca.
Tako ne riskirate ništa, a dobivate sve! (Znam da će biti onih koji će iskoristiti moje dobre namjere, ali ako je to cijena koju moram platiti da bih mirno spavao, onda neka im je!)
Ako Vam se ovo čini fer, unesite svoje podatke u prioritetnu narudžbenicu i odmah osigurajte svoj primjerak knjige "BESPLATNO VJENČANJE"
To je to...
Čim primim vašu narudžbu, isti dan poslati ću Vam vaš primjerak knjige. Diskretno zapakirana pošiljka stići će Vam poštom za nekoliko dana.
Nakon toga, smjestite se na svoje omiljeno mjesto, uzmite "BESPLATNO VJENČANJE" u ruke te otkrijte njene zapanjujuće tajne.
Učinite nešto za svoje vjenčanje i zajedničku budućnost već danas!
P.S. Ako želite imati besplatno vjenčanje, trebate naručiti ovu knjigu odmah. Na kraju krajeva, varate sami sebe ako to ne učinite. Dani će prolaziti, a Vi ćete promatrati druge "srećkoviće" koji su vješto izbjegli ogromne troškove a ujedno imali veliko i raskošno vjenčanje. Ovo je vaša prilika. Naručite odmah.
P.P.S. Upravo tako! Isprobajte moju knjigu i ako smatrate da njome nećete postići besplatno vjenčanje, imate čak puna 365 dana da mi je vratite i dobijete potpuni povrat uloženog novca (bez izmotavanja!). Tako ne riskirate ni lipe i vjerojatno propuštate priliku života ako je ne naručite odmah.
P.P.P.S. S informacijama i znanjem koje ćete otkriti u limitiranom izdanju.
knjige BESPLATNO VJENČANJE, imat ćete na dlanu sve što vam je potrebno da stvarno postignete besplatno vjenčanje, pri tome još i zaradite. U životu ste možda već propustili jednu ili više prilika, ali nemojte dopustiti da i ova prođe pokraj vas.
Cijenu od samo 200 kn plus poštarina (25,50 kn) platiti ću poštaru kada mi dostavi diskretno zapakiranu pošiljku. Ako poštar nikoga ne pronađe kod kuće, ostaviti će mi obavijest pa ću pošiljku podići u pošti.

Nema komentara:

Objavi komentar