utorak, 4. siječnja 2011.

7 savjeta o HULAHOPKAMA

7 stvari koje svaka žena treba znati o hulahopkama (svilenim čarapama)Sheila's Fashion Sense
Email: sheila@sheilasfashionssense.com

7 stvari koje svaka žena treba znati o hulahopkama (svilenim čarapama)

Kao ni ostale dijelove odjeće, ne podcjenjujte snagu čarapa koju one dodaju ili oduzimaju vašem izgledu. Mnogo žena ne obraća previše pažnju kakve čarape nosi, što može biti velika pogreška. Ako ih se nosi neusklađeno, čarape mogu biti modna pogreška. Važno je uložiti malo razmišljanja u čarape koje birate i brinuti se o njima. Evo nekih savjeta:
1. Kada nosite ravne cipele, obucite prozirne čarape. Sjajne čarape ne funkcioniraju najbolje sa ravnim cipelama.
2. Ako nosite prozirne čarape tijekom zimskih mjeseci, uskladite ih sa bojom gornjeg dijela odjeće koji ste odjenuli.
3. Pobrinite se za svoje čarape tako što ćete ih prati ručno u mlakoj vodi sa deterdžentom za osjetljive tkanine.
4. Ako ih baš morate prati u mašini, stavite ih u vrećicu za sitne komade odjeće – ako ju nemate, uzmite jastučnicu. Nakon pranja i ispiranja, zamotajte čarape u meki ručnik kojim ćete iscijediti višak vode i tada ih objesite da se osuše.
5. Ako volite nositi hulahopke ispod hlača tijekom zime, one sjajne (svilene, kliske) bit će mnogo bolje nego ljepljive hulahopke. Nogavica hlača koja se zalijepi na hulahopku zaista nije lijepi prizor.
6. Crne hulahopke su pregrube i rijetko atraktivne. Radije izaberite tamno sivu nijansu.
7. Čarape spremajte u plastičnu ili tkanenu vrećicu gdje će se očuvati od rastezanja.

©Copyright 2007 Sheila Dicks

Sheila Dicks je konzultant za imidž i odjeću koja pomaže ženama da je osjećaju pouzdanije odijevajući se prema svome tipu tijela. Da biste dobili savjete kako se odijevati da izgledate vitkije i kako pronaći svoj najbolji stil nabavite primjerak njezine elektroničke knjige 'Image Makeover' na http://www.how-to-dress.com ili pođite na http://www.sheilasfashionsense.com za besplatnu reportažu '7 Things Your Girlfriends Won't Tell You About Beauty and Fashion' (7 stvari koje vam prijateljica neće reći o ljepoti i modi).

Nema komentara:

Objavi komentar