petak, 7. siječnja 2011.

TRAŽITE STRASNU ŽENU ILI PODATNOG LJUBAVNIKA


Jagode se često koriste tjekom seksa. Za žene koje vole jagode, smatra se da su kokete i rado se igraju vatrom. (jlp)

Jagode se često koriste tjekom seksa. Za žene koje vole jagode, smatra se da su kokete i rado se igraju vatrom. (jlp)

Seks, ljubav i hrana povezani su na više razina. Znamo da ljubav ide kroz želudac. Također znamo da hrana može biti zanimljivo obogaćenje krevetskih radosti. Njeni utjecaji mogu sezati i na začeće. A hrana o čovjeku može reći još puno više. Hrana, što je vaš partner rado jede, trebala bi govoriti i o tome kakav je kao partner i ljubavnik. Znanost koja se time bavi nazivamo povrtna psihologija i razvio ju je japanski znanstvenik dr. Kiichi Kuriyama. Na temelju analize tvari u voću i povrću stvarao je zaključke o karakteru ljudi i njihovoj prilagodljivosti za život u dvoje ili samački život. Svoje je konstatacije primijenio i pri savjetovanju. Tako je muškarcu koji je vitalan, propisao prehranu krumpirom, koji navodno vraća vatrenost među plahtama. Provjerite da li je to tako!

Ako muškarac jede dosta mrkve, strastan je ljubavnik. (jlp)

Ako muškarac jede dosta mrkve, strastan je ljubavnik. (jlp)


Što određeno voće kazuje o čovjeku?


Banane su voće, koje je u spolnosti prilično svestrano iskoristivo. Daje nam puno energije, a također je i oblik ovog voća kao stvoren za eksperimentiranje. A banane također govore o karakteru čovjeka. Ako ih muškarac voli najviše, emocionalan je, strpljiv i strastven. Voće, koje ukazuje na strastvenog muškarca su i breskve. Razigranost u spolnosti pripisuje se muškarcima koji vole šljive. A oni koji vole jabuke oprezni su i suzdržani u ljubavi. Za žene koje vole banane vrijedi da su u ljubavi predane. Ako tražite dobru ženu za brak, potražite ženu koja voli jabuke. Žene koje se u ljubavi podređuju, one su koje vole kruške. Njihova suprotnost su jagode, koje su koketne i vole igru vatrom. Trešnje ukazuju na ženu koja je u ljubavi vrlo nepromišljena i za to često plaća visoku cijenu.


Žene koje vole jabuke, obično su dobre žene. (jlp)

Žene koje vole jabuke, obično su dobre žene. (jlp)

 

Što određeno povrće kazuje o čovjeku?

Muškarac koji voli jesti grašak, zna što hoće i kako do toga doći. Strastveni ljubavnici se vole okrijepiti mrkvom. Koja bi se žena odrekla takvog ljubavnika koji je strastven, a pun obzira? Potražite muškarca koji voli krumpir. Pita od rabarbare privući će muškarce koji nisu vatreni ljubavnici i najradije se posvećuju hobijima. Svestrani, pouzdani i staložen partner je onaj, koji za vrijeme ručka slisti zdjelu zelene salate. Pravi Casanova, koji voli osvajati i predanost samo jednoj partnerici nije baš na visokom mjestu na njegovom popisu vrednota, muškarac je koji voli jesti celer. Njegova je suprotnost muškarac koji voli jesti šparoge i takvi su muškarci jako emocionalni. Njihov cilj nije samo vlastita sreća, nego se trude usrećiti i partnerice. Popaj, koji voli jesti špinat, promišljen je u ljubavi. Žene, koje vole krastavce, imaju više sreće u poslovnom životu nego u ljubavi. Idelna udata žena voli krumpir. Vjerna i domišljata je žena koja rado posegne za rabarbarom.

Nema komentara:

Objavi komentar