srijeda, 12. siječnja 2011.

Sto cu biti kad porastem-Pero (7 godina)

Sto cu biti kad porastem

Kad porastem zelio bih da budem inzinjer jer je to zanimljiv i lak posao. Zato ima ovoliko inzinjera a i svaki dan ih je sve vise. Inzinjeri ne moraju da idu puno u skolu. Oni moraju da nauce programske jezike da bi znali kako da pricaju sa kompjuterima. Mislim da moraju znati citati da bi znali sta se dogodilo kad se sve pokvari.

Inzinjeri moraju da budu hrabri da ih ne bi bilo strah kad se sve pokvari vise nego sto je moguce ili kad moraju da pricaju stranim jezikom da bi znali sta da rade.

Oni isto tako moraju da imaju dobre oci da bi vidjeli kroz suknju i da ih nije strah zena koje rade sa njima u kancelariji posto oni rade zajedno.

Svidja mi se i plata koju dobijaju. Oni dobiju vise para nego sto mogu da potrose. To je zato sto svi misle da inzinjeri imaju tezak posao osim inzinjera koji znaju da je taj posao lak.

Nema puno toga sto mi se ne svidja osim sto zene vole inzinjere i hoce da se udaju za njih pa oni moraju da ih tjeraju da im ne bi smetale.

Nadam se da necu biti alergican na prasinu u kancelariji tako da mogu biti inzinjer. Ja budem bolestan od naseg psa. Ako budem alergican na prasinu u kancelariji onda ne mogu biti inzinjer nego moram raditi.

Pero (7 godina) 

Nema komentara:

Objavi komentar