utorak, 11. siječnja 2011.

MLADA BRITANKA ZARUČILA SE ZA VLASTITI LAPTOP

MLADA BRITANKA ZARUČILA SE ZA VLASTITI LAPTOPPDFIspisE-mail
Image
Laptop
Dvadesetčetverogodišnja Hermione odlučila je ljubav potražiti na nešto drugačijem mjestu od uobičajenog pa je za svog odabranika života uzela laptop. Dvadesetčetverogodišnja Hermione zaručila se za svoj laptop Alex prije 11 mjeseci.
Opširnije...
 
USPJEŠNIJE ŽENE VIŠE PIJU ALKOHOLPDFIspisE-mail
Image
Alkohol
Britansko je istraživanje pokazalo kako menadžerice popiju u prosjeku 10,2 jedinice alkohola tjedno, što je više od boce vina, u odnosu na 6,5 jedinica alkohola koje popiju fizičke radnice. Čak svaka peta žena popije više od 15 jedinica alkohola tjedno, koliko iznosi granica zdravlja za prosječnu osobu.
Opširnije...
 
MUŠKARCI SE NAKON SEKSA S PROSTITUTKOM OSJEĆAJU USAMLJENO I RAZOČARANOPDFIspisE-mail
Image
Prostitucija
700 muškaraca iz šest različitih zemalja diljem svijeta sudjelovalo je u istraživanju kojim su preispitana njihova iskustva s prostitutkama. Iako je većina ispitanika seks s prostitutkom platilo više nego jednom, većina se složila da je osjećaj nakon tog iskustva poprilično razočaravajući.
Opširnije...
 
BRITANSKA TVRTKA IZNAJMLJUJE PSE KOJI OTKRIVAJU TINEJDŽERE DROGERAŠEPDFIspisE-mail
Image
Pas
Privatna zaštitarska kuća iz Dorseta iznajmljuje pse tragače zabrinutim roditeljima koji sumnjaju da se njihovi tinejdžeri drogiraju. "Chilport UK" svoje pse iznajmljuje za 50 dolara dnevno, a ukoliko nanjuše ilegalne supstance ispod kreveta vašeg djeteta, obavezni ste ih predati policiji.
Opširnije...
 
KRIJUMČARILI KOKAIN U SANDUCIMA S ANANASOMPDFIspisE-mail
Image
ananas
U Holandiji su uhapšena tri muškarca zbog toga što su pokušali da prokrijumčare kokain iz Latinske Amerike u Holandiju u sanducima s ananasom
Opširnije...

Nema komentara:

Objavi komentar