utorak, 4. siječnja 2011.

KAKO SE LIJEPO OBUĆI

HOME |HOROSKOP |MAKE UP |MODA |SVAŠTARA |TEENS |KONTAKT |
Odjećom istaknite svoje adute (2.dio)Odjećom istaknite svoje adute (1.dio)Traperice7 najčešćih modnih pogrešakaPrikrijte odjećom tjelesne nedostatkeGrudnjak baš za svaki oblikKako se obući sa stilom?

Ženska moda u poslovnom svijetuZamka za šopingholičarkeModni trendovi štete zdravljuKako izabrati najbolju haljinu?Nemoj biti modna robinja10 najvrućih proljetnih trendovaČipka za retro ljeto 2006.10 jesenskih trendovaModni dodatak bez kojeg se ne možeProljeće 2007Trendovi za ljeto 2007. 
Kako se obući sa stilom?
Pet najosnovnijih pravila za svakodnevnu upotrebu. Kreatori kažu...
1. Odjeća krojena po mjeri uvijek uljepšava 
Odlično skrojena odjeća izgleda skupo - bez obzira koliko je u biti koštala. Pronađite krojača!
2. Ako se dvoumite - odlučite se za haljinu 
Zbrojite koliko biste potrošili na top, hlače i jaknu. Eto toliko možete potrošiti na haljinu.
3. Prepoznatljiv izgled vaše je tajno oružje
Dizajneri se ne plaše uniformirane prepoznatljivosti, nemojte ni vi.
4. Pri kupnji morate biti nemilosrdni 
Žene s najboljim stilom rijetko imaju i najviše odjeće. Odlazite u kupnju često, no kupujte oprezno. Tako ćete u ormaru imati samo stvari u kojima izgledate prekrasno.
5. Stil nema veze s trendom
Kod stila je najbitnija vaša osobnost. Ako to znači odskočiti od trenda - samo naprijed. Nitko još nije dobio kompliment jer izgleda dosadno!

KAKO SE OBUĆI POPUT MODELA?

Uz ove savjete, posve je jednostavno!

Fotografija vijesti
Nisu svi sretnici da rade sa stilistima i imaju dizajnere za prijatelje poput modela. No, nelimitirani buđet i dostupnost dizajnerskoj robi ne jamče da ta osoba ima dobar stil i da uvijek izgleda besprijekorno. Tajna je u malim trikovima koje je stilistica Mary Alice Stephenson odlučila podijeliti sa nama i na taj način svima omogućila da se osjećaju i izgledaju odlično poput pravih modela!
Moćan nakit
"Nosite veliki komad nakita, neki upečatljiv i zanimljiv. Nabavite nešto starinsko, pretražite ladice vaših mama ili baka, ili jednostavno odite u antikvarnicu. Ovdje prvenstveno mislim na ogrlice ili naušnice. Prstenje je fenomenalno, no nema mogućnost da transformira vaš izgled."  
modelsstyle-scarf-mystyle.jpg

Dajte staroj odjeći novi život
"Imate pamučni top koji ste kupile prije tri godine i stoji vam na dnu ormara? Poigrajte se detaljima, kupite cirkone koji su trenutno jako moderni i sašite ih na top. Ako ste vješte za mašinom, prekrojite ga."
Bitni su modni dodaci
"Odjeća je lijepa, ali nije bitna kao modni dodaci. Uz dobre dodatke i najobičnija haljina može izgledati fenomenalno. Investirajte u dobre cipele i neku otkačenu torbicu, te na taj način dajte živost i zanimljivost u svoj styling."
Riskirajte
"Bitno je riskirati. Bitno je izgledati drugačije i imati stav. Modeli su hrabri i eksperimentiraju odjećom, spajaju nezamislivo, pa pokušajte i vi tako. Ako vam se nešto sviđa, ali niste sigurni da li izgleda dobro, probajte! Tajna uspjeha dobrog stila je u eksperimentiraju."
Imajte samopouzdanja
"Nije bitno kakve ste građe, većina modela je ionako premršava. Bitno je istaknuti ono najljepše na vama. Modeli znaju prepoznati svoje kvalitete, ako imaju super noge - njih stavljaju u prvi plan. Doutzen Kroes recimo uvijek pokazuje svoje ruke. Biti poput modela znači imati samopouzdanje, i znati voljeti svoje tijelo."

Nema komentara:

Objavi komentar