ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

10. seksualnih zanimljivosti


Danas Dildo radi društvo mnogim ženama, a nekada su ga davali samo onima s dijagnozom "histerija".

Danas Dildo radi društvo mnogim ženama, a nekada su ga davali samo onima s dijagnozom "histerija".

1. Najbolji lijek... u 19. stoljeću


Pozivajući se na ono što je prikazano u Muzejima o seksu, vibratori su prvobitno bili namijenjeni liječenju ženske »histerije« tijekom 19. stoljeća. Pri tome treba naglasiti da se koncept te bolesti tijekom povijesti mijenjao. Za vrijeme klasicizma je luđak bio poštovanja vrijedan pojedinac koji je bio najbliži Bogu. Kada se čovjeka konačno odijelilo od stvoritelja i postavilo ga se u ulogu da sam kreira život, i uloga luđaka je otišla u institucije za mentalno poremećene. A vibrator kao medicinsko pomagalo je liječnicima omogućavao liječenje simptoma histerije i anksioznosti.

2. Sperma radi čuda


Obzirom da sadrži cink i kalcij, pomaže u spriječavanju propadanja zubne cakline.

3. Ikona Zečića


Playboyeva ikona je poznata po dva značenja: simbolizira izvrsne rezultate i neuobičajeno nasmijan izraz lica. Women's Health magazin otkriva da je taj čudan zečji smješak ustvari posljedica konzervativnog japanskog običaja. Naime, japanski potrošači su neko vrijeme odbijali proizvodnju spolnih pomagala, igračaka za začinjavanje seksualnog života, jer navodno oblik zeca previše podsjeća na muški spolni organ. I upravo iz tog razloga su im povremeno dodavali smiješak (dio iznad leptirića), da bi im izašli u susret.

4. Prosječna dužina penisa u Japanaca je ...?


Ako ćemo vjerovati statistikama, tada se o bijelcu tijekom posjeta Japanu govori kao o tamnoputom kod nas. Prosječna dužina nabreklog penisa je otprilike 5 inča (12,7 cm), dok u mlohavom stanju prosječno doseže 3 inča (7.6 cm). A kao što znamo, Opens internal link in current windowseks turizam nije baš aktivnost kojom bi se Japan ponosio.

5. Žalosno, ali istinito


Ono što ćete pročitati u sljedećoj pričici nije niti zabavno niti zanimljivo, a još manje duhovito. U SAD , t.zv. kolijevci demokracije, američko psihijatrijsko udruženje ispituje Opens internal link in current windowhomoseksualnost kao »bolest, mentalno oboljenje« još od 1973. godine

6. Parafraziranje vojnog slogana »Support our Troops« v »Put it on before you put it in«


Kada u današnje vrijeme američka administracija zloglasno viče da njihova vojska zaslužuje svu potporu javnosti, tijekom drugog svjetskog rata je vojno operirala pod drugačijim sloganom. Slogan »Put it on before you put it in« (prije nego što ubodeš, natakni – kondom) očito prikazuje svjesnost američke administracije da je osim krvoločnosti silovanje u ratu sasvim uobičajena stvar. Problemi takvog ponašanja su se odražavali u prošlosti. Veliki se broj vojnika zarazio spolno prenosivim bolestima, čije je liječenje državnu zdravstvenu blagajnu opljačkalo za više milijuna dolara.

Seks u ratu i upotreba kondoma? I to na planetu Zemlji? hmm...

Seks u ratu i upotreba kondoma? I to na planetu Zemlji? hmm...

7. Mržnja prema vježbi


Tako vrlo opjevanu redovito vježbanje možete nadomjestiti seksom. Pola  sata intenzivnog seksa će potrošiti oko 200 kalorija. Štoviše, zadovoljstvo će biti raspoređeno između dviju osoba.

8. Uzbuđivanje donjim rubljem


Burleskni kostimi - želje svakog muškarca učinile su da postanu seksi. To da su postali znači da je njihova prvobitna uloga bila sve prije nego seksi. Po riječima i radnjama Dite von Teese, koja izvodi satiričke performanse o t.zv. visokoj modi, i pozivajući se opet na Muzej seksa, donji dijelovi finog ženskog donjeg rublja su originalno bili kreirani kao »sramne vlasulje« za prostitutke iz 15. stoljeća. Oblik dizajna im je služio kako bi sakrili simptome sifilisa. Dan danas seksi donje rublje od lateksa ima u društvu maljivih kreacija sasvim drugačije značenje.

Danas se nudi zbog estetske strane, a ponekad iz zdravstvenih razloga.

Danas se nudi zbog estetske strane, a ponekad iz zdravstvenih razloga.

9. Ubojstvo u Hong Kongu


Odraslog muškarca u slučaju da ga se zatekne pri varanju čeka puno više od financijske nadoknade za uzrokovane muke. Žena, koja se osjeća izdana, ima legitimno pravo da svog voljenog »ukloni«. Ali pažnja! Smije ga ubiti isključivo golim rukama.

10. Ispovjest"Južnjačkog komfora"!


Poznajete žestoko piće »Southern comfort«? Tu utjehu na seksualnom području ne dopuštaju vlade u SAD u državama Alabama i Mississippi. Postoji naime zabrana prodaje spolnih pomagala, posebno vibratora.

Nema komentara:

Objavi komentar